Barn 0-12 år

Vi har något att erbjuda för barn i alla åldrar. Här berättar vi mer om varje verksamhet. Välkomna!

Viktig information vid alla aktiviteter

Vi kommer tillsvidare att vara utomhus oavsett väder, så välj kläder efter väder.  Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och barn som vuxen måste komma utan några förkylningssymptom, även fast vi är utomhus.

Öppen förskola

Välkommen till öppen förskola utomhus, för förskolebarn med föräldrar. Vi erbjuder sällskap och har med oss leksaker/aktivitetssaker. Vi vill minska smittorisken genom att inte längre bjuda på fika och därigenom samlas nära varandra. Medtag eget fika om ni vill.
Måndag kl. 10-12. Start 31/8.
Fredag kl. 10-11.30. Start 28/8.
Plats: Lekparken mellan Segelvägen och Båtvägen.

Minikyrkis

Välkomna till minikyrkis, för barn födda 2014/2015! Vi har samling, leker, pysslar, spelar spel och umgås. Vi avslutar med samling och frukt. Barnet ska kunna vara med i verksamheten utan förälder.
Måndagar kl. 14.30-15.30. Start 7/9.
Plats: Utomhus på baksidan av Arken.

Kyrkis

Välkomna till kyrkis, för barn som går i årskurs 1-3! Vi har samling, leker, pysslar, spelar spel och umgås. Vi avslutar med samling och frukt. Barnet ska kunna vara med i verksamheten utan förälder.
Tisdagar: 15.45-17.00.
Plats: Utomhus på baksidan av Arken.

After school

Välkomna till after school, för barn som går i årskurs 4-6! Vi bjuder på mellanmål och ordnar olika aktiviteter, lekar, pyssel med mera.
Fredagar: kl. 14.30-16.00. Start 11/9.
Plats: Utomhus i Folkets park (Skoghallsparken).

Obs! Vi följer noga myndigheternas direktiv. Om skolorna stänger gör vi det också. Självklart måste man vara frisk om man kommer - även om vi är ute.

Babyrytmik 1

0-6 månader med förälder.
Tisdagar kl. 10.00-11.30
Plats: Arken eller Familjecentralen/Mörmo gård.
På grund av rådande omständigheter runt Coronapandemin kommer vi inför höstens rytmik att börja ta emot anmälningar i augusti.  (Obs! Gruppen på Arken är fulltecknad. Man kan stå på reservplats eller anmäla sig till gruppen på Familjecentralen.)Anmälan öppnar måndagen den 17/8. Anmäl dig här.

Babyrytmik 2

Fortsättning på babyrytmiken (från 6 månader och upp till ett års ålder)
Onsdagar kl. 10.30-12.00
Obs! Gruppen är fulltecknad. Man kan stå på reservplats eller anmäla sig till torsdagsgruppen) eller torsdagar kl. 13.00-14.30 på Arken.
På grund av rådande omständigheter runt Coronapandemin kommer vi inför höstens rytmik att börja ta emot anmälningar i augusti. Anmälan öppnar måndagen den 17/8.  Anmäl dig här.

Alla aktiviteter är kostnadsfria om inte annat anges.

Kontakt Barn

Info barnverksamheten:
E-post till Barnverksamheten

Adress Arken: Båtvägen 2 på Hammarområdet

Svenska kyrkan har tagit fram en app för barn. I filmen nedan kan du se hur appen fungerar. Appen heter Kyrkan och laddas ner kostnadsfritt där appar finns.