Other languages with Google Translate

Hammarö församling Besöksadress: Bruksgatan 1, 66330 SKOGHALL Postadress: BOX 47, 66321 SKOGHALL Telefon:+46(54)512400 E-post till Hammarö församling

Barn 0-12 år

Vi har något att erbjuda för barn i alla åldrar. Här berättar vi mer om varje verksamhet. Hoppas vi ses!

• Kyrkans öppna förskola
    För förskolebarn med föräldrar. Måndagar kl. 9-13 och fredagar kl. 9-12 på Arken.
  • Babyrytmik 1
    0-6 månader med förälder. Tisdagar kl. 10-11.30 på Arken eller Familjecentralen/Mörmo gård. Terminsstart meddelas via sms. Föranmälan. Anmäl dig till hösten 2019 här.  Vi har som policy att inte ta emot anmälningar för ännu ofödda barn. Välkomna att höra av er när barnet är fött, så försöker vi ordna en plats.
  • Babyrytmik 2
    Fortsättning på babyrytmiken (från 6 månader och upp till ett års ålder), onsdagar 10.00-11.30  (Obs! Fullbokad! Reservplats erbjuds eller anmäl er till torsdagsgruppen) eller torsdagar kl. 13-14.30, på Arken. Terminsstart meddelas via sms. Föranmälan. Anmäl dig till hösten 2019 här.
  • Babymåleri
  • För baby + förälder. Bebisar som kan sitta skapar konst tillsammans med ätbart material, tex färgad yoghurt och kokt pasta. Nästa babymåleri blir under hösten 2019. Datum bestäms i terminsstarten. Håll utkik på hemsidan!
  • Minikyrkis
    Barn födda 2012/2013. Måndagar kl. 14.30-15.30. För dig som gillar att leka, pyssla, spela spel och träffa kompisar. Barnet ska kunna vara med i verksamheten utan förälder. Föräldrarna lämnar barnet eller väntar i ett intilliggande rum. Ingen föranmälan.
  • Kyrkis
    Välkommen till Kyrkis för barn i årskurs 1-3. Tisdagar 15.45-17.00, Arken. För dig som gillar att leka, pyssla, spela spel och träffa kompisar. Barnet ska kunna vara med i verksamheten utan förälder. Föräldrarna lämnar barnet eller väntar i ett intilliggande rum. Ingen föranmälan.
  • After school
    Välkommen till After school för barn i årskurs 4-6. Vi leker, pysslar, spelar spel, spelar pingis/fotbollsspel, bakar och hänger med kompisar. Vi börjar alltid med ett mellanmål. Fredagar kl. 14.30-16.00 på Arken.
  • Tjejgrupp
    Går du i sexan eller sjuan och vill hänga med andra tjejer i din ålder? På onsdagar träffas endast tjejer tillsammans med Anna och Katrina. Vad vi hittar på bestämmer vi tillsammans. Vi börjar alltid med ett mellanmål. Onsdagar kl. 16.00-17.30 på Arken.

Välkommen till barnverksamheten på Arken!

Alla aktiviteter är kostnadsfria om inte annat anges.

Kontakt Barn

Info barnverksamheten:
054-51 24 30, 51 24 33
E-post till Barnverksamheten
Anmälan barnverksamheten

Adress Arken: Båtvägen 2 på Hammarområdet

Svenska kyrkan har tagit fram en app för barn. I filmen nedan kan du se hur appen fungerar. Appen heter Kyrkan och laddas ner kostnadsfritt där appar finns.