Svenska kyrkan Söderhamn Sandarne

Kontakt

Svenska kyrkan Söderhamn Sandarne Besöksadress: Prästgårdsgatan 5, 82632 Söderhamn Postadress: BOX 10, 82621 SÖDERHAMN Telefon: +46(270)426500 E-post till Svenska kyrkan Söderhamn Sandarne Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Unga

För ungdomar från 14 år finns det grupper och möjlighet till gemenskap på olika sätt

Ungdomsgrupp

för ungdomar från 15 år

På måndagar träffas ungdomsgruppen i Mariagården kl. 18.30.

När ungdomsgruppen träffas gör det ofta något tillsammans, till exempel prata om stort och smått, baka, spela spel, se film osv.

Vad är Gud - vad är Gud, vad är Gud för mig? Kanske något som är bra, men gömmer sig. Vad är Gud - finns det kropp, är det en gestalt eller kärlek, tro och hopp, jag vill veta allt.

Psalmer i 2000-talet nr 808 av Py Bäckman

Mycket handlar så klart om att lära känna Gud och ha kul tillsammans. Gruppen åker på läger och resor tillsammans.

Unga ledare - ideellt engagemang

Bild: Alex & Martin /IKON

Unga ledare från 15 år och uppåt finns med i konfirmandgrupper, barngrupper och söndagsskolan.

De unga ledarna utbildas varje år av församlingens personal och deltar även i vidareutbildningar som arrangeras av Uppsala stift.

SVENSKA KYRKANS UNGA

är en gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro.

Ballonger med Svenska kyrkans ungas logga
Bild: Svenska kyrkans unga

Det är en barn och ungdomsrörelse inom Svenska kyrkan.

Läs mer på Svenska kyrkans unga