Filmkväll

Tisdag 17 september kl. 18.00 är det filmkväll i Svedala församlingshem.

Filmkväll, tisdag 17 september

Välkommen till en kväll då vi ser film tillsammans och efteråt har ett enkelt samtal om filmen. Vegetarisk soppa serveras från kl. 17.00 kostnad 30 kr.

• kl. 18.00
  • församlingshemmet
  • gratis
  • ingen föranmälan

”Kapernaum”
- Tolvårige Zain står inför domaren i rättssalen med ett bestämt ansiktsuttryck – han vill stämma sina föräldrar för att de satt honom till världen. Vare sig Zain eller hans många syskon hinner med att vara barn i den hårda tillvaron i dagens Beirut, och när hans syster giftes bort som 11-åring fick han nog och rymde hemifrån. Zains dröm är att hitta en värdig tillvaro - kanske i ett annat land. Den snälla städerskan Rahil låter honom flytta in hos henne och ta hand om hennes älskade babypojke Yonas. När Rahil plötsligt försvinner får Zain nytta av sitt mod och sin uppfinningsrikedom, men hur länge kan han skydda sig och lille Yonas i en värld där barnen alltid är de mest utsatta?

Varmt välkommen!