Svedala församling

Andrum Börringe

”Andrum Börringe” är en möjlighet att dra sig undan, att komma bort ett slag – och samtidigt att komma hem. Till dig själv. Till Gud.

Torsdagarna 28/9, 26/10, 30/11
kl. 19.30-20.00

Kom i god tid – beakta tystnad i kyrkan från kl. 19.15.
Möjlighet finns till ljuständning

Händer det att du kommer på dig själv med att hålla andan? Ibland är det som om allt vi ”måste göra”, får kroppen att glömma det allra viktigaste: hur man vilar.
Tar du dig tid att tänka på vad som varit tungt för dig under veckan, har du någonstans att lämna ifrån dig det svåra?
På samma sätt: tar du dig tid att se på ditt liv, din vardag, på vad du varit med om den senaste tiden, och tacka för allt det goda och fina? Det behöver jag. En halvtimme mitt i livet. Kanske den dyrbaraste stunden. Få tända ett ljus, sitta ner, göra rum för stillheten inuti. Andas ut. Och andas in igen. Samla ny kraft. Jesus sade: Kom med och se! Hans inbjudan tar jag på orden. Vi ses i Börringe kyrka.

Johanna