Lucia-projektet 2022

Klicka här för att se mer!

Nu börjar förberedelserna för Lucia projektet 2022

Håll koll här för mer info när vi börjar närma oss.

MVH Johan & Börje

Lucia övningar i Svärdsjö församlingsgård:

10 november kl. 16:30-18

17 november kl. 16:30-18

24 november kl. 16:30-18

1 december kl. 16:30-18

ev. genrep fredag 9 december tid återkommer vi med.

Lucia konsert/framträdande Söndagen den 11 december kl 16:00 i Svärdsjö kyrka.

Luciakonsert i Svärdsjö kyrka på tredje advents afton 12 dec 2021

Efter att klockorna ringt samman hälsade kyrkvärden Susanne Zetterström Janérs välkommen och presenterade de medverkande.

Medlemmar ur Svärdsjö kyrkokör sjöng till inledning två Luciasånger varefter komminister Fredrik Linder höll en adventsbetraktelse.
Församlingspedagog Johan Halvarsson spelade Koppången på saxofon varefter lucian Frida Granat med följe skred in i kyrkan sjungandes Luciasången.

Många av våra kända advents- och julsånger sjöngs Johan Halvarsson var solist i Välkommen hem och körerna sjöng i omkvädet. Barn och ungdomar från trakten sjöng bl.a. Hej mitt vinterland och Bjällerklang. Som avslutning sjöng kyrkokören Annas Julvisa.
Kyrkans valv fylldes av den stora besöksskarans uppskattande applåder.

Ljud och ljus ansvarade kyrkväktare Ove Niklasson för.
Vid pianot Walters Börje.

Foto taget av Walters Börje: Lucian Frida Grant med tärnor och medlemmar ur kyrkokören i bakgrunden.