Vi söker en lokalvårdare med värduppgifter

75 % (med ev utökning)

Önskar du ett arbete som innebär många möten med människor? Ta chansen att bli medarbetare i Svenska kyrkan Sunnersbergs församling!

Församlingen ligger i Lidköpings kommun och har cirka 6 800 invånare där mer än 5 000 tillhör Svenska kyrkan. Organisationen är förhållandevis liten och platt och knappt 30 personer är fast anställda. Det geografiska området omfattar både landsbygd och tätort.
Läckö slott, Spikens fiskeläge och närheten till Vänern, med bad- och båtliv, gör området till ett populärt turistmål och attraktivt sommarboende.
I församlingen finns åtta kyrkor och mötesplatser på vardagarna finns huvudsakligen på tre platser: Otterstads församlingshem, Kyrkans gård-Lockörn och Sunnersbergs kyrkskola.

Arbetsuppgifter
Du har hand om lokalvården på Kyrkans gård-Lockörn och i Kyrkskolan intill Sunnersbergs kyrka. Att du också har värduppgifter innebär att ställa i ordning lokalerna inför verksamhet och uthyrning och ansvara för att de är trivsamma och inbjudande.
Du är en del av ett arbetslag med många olika yrkeskompetenser, deltar i personalsamlingar och samverkar med medarbetare i arbetslaget.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill vara med och bidra till att människor på ett gott sätt får möta Svenska kyrkan.
- Du är en serviceinriktad person som sprider glädje omkring dig och har en god blick för vad som behöver göras.
- Du har god social kompentens och är öppen i mötet med människor, både anställda och ideella medarbetare och församlingsbor.
- Du har erfarenhet av liknande arbete och trivs med människor i alla åldrar
- Du delar Svenska kyrkans värderingar och är trygg i dig själv.

Tillträde kan ske efter överenskommelse
Lön efter överenskommelse
Du måste ha körkort och tillgång till egen bil

Vill du veta mer om tjänsten kontakta:
Välkommen att mejla/skicka din ansökan med CV, meritförteckning, löneanspråk samt referenspersoner senast torsdag 5 december 2019 till joakim.lovkvist@svenskakyrkan.se
eller till adressen:
Sunnersbergs församling, Gamla Läckövägen 43, 531 55 LIDKÖPING
Märk meddelandet/kuvertet: ”Lokalvårdare med värduppgifter”
Kyrkogårds- & Fastighetschef Joakim Lövkvist, 0708 58 70 07, joakim.lovkvist@svenskakyrkan.se
Kyrkoherde Monica Göransson, 0708 58 70 08, monica.goransson@svenskakyrkan.se

Facklig representant