Taizéresa i kontraktet

Följ med 3-12 augusti 2019

Många församlingar har under flera års tid anordnat resor till Taizé. Nu vill vi göra en resa tillsammans i Kållands-Kinne kontrakt. Vår erfarenhet av dessa resor är mycket goda. Därför vill vi erbjuda dig att följa med.

TAIZÉ
Taizé är en liten by i södra Frankrike. Här lever ett kristet brödraskap som grundades 1940. Idag finns ett nittiotal bröder från cirka 25 länder. Bröderna härstammar från olika kyrkor.
I Taizé lever de tillsammans i enkelhet och bön. Den gemensamma bönen i kyrkan (tre gånger om dagen) är själva hjärtat i vardagslivet i Taizé.

RESAN
Vi färdas tillsammans i buss som avgår lördag 3 augusti och återkommer måndag 12 augusti. Bussresan tar cirka 28 timmar enkel resa. Vi är i Taizé från söndag till söndag.
Giltigt pass erfordras. Ta också med EU-kort (det europeiska sjukförsäkringskortet) som beställs kostnadsfritt på forsakringskassan.se

BOENDE OCH MAT
Vi sover i tält tillsammans, det finns dusch och toalett i närheten.
Mat serveras tre gånger/dag. Har du allergi eller andra speciella behov prata med din ledare direkt om detta.
Ytterligare info om Taizé hittar du på hemsidan taize.fr

KOSTNAD (i summan ingår resa, kost och logi)
Ungdomar: 900 kr  (födda 2003 och upp till 35 år)
Resan är subventionerad av din församling.
När man är anmäld så bokas plats på bussen, detta innebär att om man sedan avbokar sig för sent så får man betala upp till 100 % av bussresans pris till bussbolaget. Läs mer om detta på delfinbuss.se

Personer som är 36 år och över, får följa med i mån av plats, kostnad 4 500 kr.

ANMÄLAN
senast 26 april på formuläret nedan.

INFOTRÄFF
25 april 19.00-20.30 i Nicolaigården i Lidköping, Kyrkogatan 8.

FÖRTRÄFF
28 maj 18.00-20.30 på Kyrkans gård-Lockörn, Gamla Läckövägen 43, Sunnersbergs församling

Richard Burén

Sunnersbergs församling