Ett dygn i Taizéanda

18-19 januari, Kyrkans gård-Lockörn

Välkommen till ett dygn på Kyrkans gård-Lockörn 18-19 januari 2019 med inspiration från kommuniteten i Taizé i Frankrike.
Många har varit i Taizé och vi vill på detta sätt mötas till sång, bön och gemenskap. Alla intresserade, unga och äldre, är välkomna även om man inte varit i Taizé.
Den som vill kan övernatta på Kyrkans gård (i all enkelhet) eller så sover man hemma.
Medverkar gör bl a Richard Burén, Viktor Joelsson och Mikael Kjell.

18.00 Inledning, kvällsmat
20.30 Aftonbön, därefter Oyak (=gemytlig samvaro med något litet tilltugg)

08.30 Morgonbön, frukost
10.00 Samling
12.30 Middagsbön, lunch
14.00 Gemensam aktivitet
16.00 Avslutande bön med ljuständning

Arrangörer är Sunnersbergs församling tillsammans med Sävare församling och Lidköpings församling.

Anmälan senast 14 januari via sms eller mejl till Richard Burén (se kontaktuppgifter nedan)
Kostnad: 100 kronor för mat; kvällsmat, frukost, lunch och fika.

Richard Burén

Sunnersbergs församling