Skidresa för alla åldrar

Häng med till Lindvallen i mars 2019

Välkommen med på skidläger för alla åldrar till Lindvallen i Sälen 20-24 mars 2019 med boende i Sälsäterns fjällgård.

Fjällgården erbjuder ett trevligt boende i en lugn miljö 400 meter från Lindvallens liftsystem. Gården drivs av nykterhetsföreningen Blå bandet så alkoholförtäring är ej tillåten. Direkt vid vårt boende finns längdspår. Liftkortet gäller i hela Sälenområdet och det går bussar mellan skidanläggningarna.
Lindvallen har skidskola fredag, lördag och söndag. Prisinformation om liftkort kommer senare (ev grupprabatt), redan nu kan man kolla skistars hemsida.

Upplägget
Lägret börjar onsdag kväll och man åker egen bil dit. Lägret slutar på söndag förmiddag efter städning och en avslutande gudstjänst.
Ni väljer själva hur många dagar ni vill spendera i backen.
Varje dag kommer vi ha morgonbön och aftonbön samt gemensamma samlingar.

Boende och mat
Gården har 2-4 bäddsrum med toalett i korridoren och dusch och bastu i källaren. Man tar med egna sängkläder och handdukar.
En dag är man tillsammans med andra ansvarig för dagens matlagning.
Frukost: fram- och avdukning. Ägg-och grötkokning med mera.
Lunch: vi grillar i backen
Middag: lagar middag ihop. Meny och recept finns!

(I priset ingår boende och mat)
0-3 år = ingen kostnad
4-5 år = 250 kronor
6-12 år = 600 kronor
13-17 år = 900 kronor
vuxen = 1 150 kronor

Enklast anmäler du/ni er via formuläret nedan.
Det går också bra på talogen som finns i foldern om resan.

I samband med anmälan betalar du/ni in 750 kronor till bankgiro 833-3106, som en anmälningsavgift. Summan är samma oavsett hur många anmälan gäller.
Anmälan ska vara inne senast 25 januari.
Ungdomar som går på högstadiet och uppåt kan följa med på egen hand.

Folder Lindvallen 2019

Anmälan till skidresa 20-24 mars 2019