Pilgrimsvandringar i sommar

Vandra till Läckö eller Lurö.

Än känns kanske sommaren 2019 långt borta, men redan nu kan du boka in två fina pilgrimsvandringar i kalendern!

2019 anordnas en Läckövandring med pilgrimsfest i början av juni samt en Lurövandring med båtfärd i månadsskiftet juni-juli. Planeringen pågår för fullt, men notera datumen om du ser fram emot härliga vandringstillfällen när sommaren kommer!

Pilgrimsvandring och pilgrimsfest på Läckö 6-9 juni
Temat för Läckövandringen är "Dela för att hela". Vandringen börjar i Lidköping och fortsätter sedan mot Läckö, där det blir pilgrimsfest. Vandringen är just nu under planering som bäst och så snart detaljerna är klara kommer program, prisuppgifter och annan information att publiceras.
Sista anmälningsdag är 24 maj 2019. Anmälan öppnar inom kort.
Pilgrimsvandringen är ett samarbete med Läckö och Skara stift.

Lurövandring 30 juni-1 juli
"Allianser" är temat för årets Lurövandring. Välkommen med på båtresa och pilgrimsvandring till Lurö i Vänern. Vandringen börjar med båtresa från Spikens fiskeläger på Kållandsö till Lurö där vi möter pilgrimer från Karlstads stift för att vandra tillsammans.
Sista anmälningsdag är 14 juni. Anmälan öppnar i slutet av januari.