Musik i vinterkväll

Otterstads kyrka, onsdagskvällar 19.00

Onsdag 12 december
Kören Bel Canto från Lidköping tillsammans med musiker, framför Anders Öhrwalls ”Gaudete”. Gaudete, som betyder glädjas, är en julberättelse från 1500-talet för blandad kör och instrument.
Anders Öhrwall, född 1932 var dirigent, tonsättare och arrangör.

Onsdag 19 december
Karin Runows julmusikal ”Katten, musen, räven och hunden i julnatten” framförs av barnkörerna Cantando, Glädjespridarna och Sångfåglarna. Allt under ledning av Annette Jacobsson.
Karin Runow är kyrkomusiker, körledare och kompositör med flera musikaler bakom sig, bl a ”Luthers ungar”. Till vardags är hon kantor i Sollentuna församling.

Onsdag 26 december
Julsånger och lite Elvis Presley med Con Brio Gospel under ledning av Carl-Magnus Malmesved. Gästsolist är Jimmy Paulsson, sångare från Lidköping.

Onsdag 2 januari
Medverkan av Sommarkyrkoteamet 2018: Elsa Staf, Selma Staf, Jacob Göransson och Linnéa Röör samt årets musikkonfirmander: Oliver Artursson, Ellen Djup, Cornelia Gärdefors, Elsa Johansson, Tom Källsbäck, Thea Nilsson, Tova Ottersten, Hellen Qvick och Lukas Rasmussen, under ledning av Carl-Magnus Malmesved.

Onsdag 9 januari
Medverkar gör sångare ur församlingens vuxenkörer: In Chorus, Kyrkokören och Våga sjunga-kören, ledda av Carl-Magnus Malmesved.