Julmusikal

”Katten, musen, räven och hunden i julnatten”

Kyrkomusikern Karin Runow har skrivit och komponerat musikalen ”Katten, musen, räven och hunden i julnatten”.
Julspelet bygger på de fyra djurens upplevelse av den första julen. Övriga roller är de klassiska som ryms i ett julspel: Josef, Maria, Jesusbarnet, herdar, änglar, vise män och stjärnan. Genom julspelet löper Julevangeliet som en röd tråd tillsammans med julpsalmer och körsånger.
Medverkar gör barnkörerna Glädjespridarna, Cantando och Sångfåglarna under ledning av Annette Jacobsson.
Musikalen framförs vid två tillfällen:
i Otterstads kyrka 19 december 19.00
och på Kyrkans gård-Lockörn söndag 23 december 16.00