Att vara följeslagare i Palestina

Yasmine Posio berättar, 5 mars i Otterstads församlingshem

Välkommen till Otterstad församlingshem
söndag 5 mars 15.00

Då gästas vi av Yasmine Posio som nyligen kommit hem efter tre månader som följeslagare i Hebron på Västbanken. Yasmine är lärare och har varit riksdagsledamot.
Sverige kristna råds följeslagarprogram har sedan 20 år tillbaka skickat följeslagare till Palestina. Yasmine kommer att berätta om följeslagarprogrammet och det hon upplevt under sin tid där.

Ingen anmälan.
Det kommer serveras enklare fika.

Vid frågor kontakta prästen Sophia Sahrin Granevik
070-820 38 80 eller sophia.sahrin.granevik@svenskakyrkan.se

För fred och försoning
Ekumeniska följeslagarprogrammet i Palestina och Israel (EAPPI, Ecumenical Accompaniment Program in Palestine and Israel) drivs av Kyrkornas Världsråd. I Sverige administreras det av Sveriges kristna råd.
En följeslagare fungerar som en internationell observatör som genom sin närvaro bidrar till att dämpa våldet, och ge hopp och stöd åt människor att verka för fred och försoning.