Foto: Kristin Lidell/Ikon

Restriktioner p g a coronapandemin

Så här gör Sunnersbergs församling.

För närvarande firas tre mässor på söndag förmiddag på Kyrkans gård-Lockörn: 09.00, 10.00 och 11.00. Varje söndagkväll (18.00) firas en kvällsgudstjänst, antingen i Sunnersbergs kyrka eller Otterstads kyrka.
Vid samtliga tillfällen gäller max 8 personer (exklusive präst/musiker/vaktmästare).

Information finns som tidigare på hemsida, facebook och i annons i NLT.
Församlingens kalender finns på startsidan

I Sunnersberg och Otterstad används den stora porten för ingång och utgång sker sedan via sidodörrarna. Vid sidoingångarna (som har ramp) kommer det att sättas upp ringklockor. Har man svårt att ta sig in genom den stora ingången, ringer man på kockan så öppnar vaktmästaren.

VERKSAMHET PAUSAS FÖR ALLA ÅLDRAR
All verksamhet är pausad tills vidare. Det gäller även den vuxenverksamhet som är planerad att vara utomhus samt alla barn- och ungdomsgrupper, inklusive barnkörerna.