Bibel för barn till alla 6-åringar

Kom och hämta!

Alla barn i Sunnersbergs församling som fyller sex år under 2019 är välkomna till kyrkan för att få en ”Bibel för barn”.
”Bibel för barn” är helt enkelt en bibel med ett språk som barn förstår. Bibeln är framtagen i Sverige, håller sig nära originalet och har fina illustrationer av Ulf Löfgren, mest känd för bokserierna om Ludde och Albin. Många av de mest kända bibelberättelserna finns med och förhoppningen är att väcka barnets nyfikenhet på bibelns värld och människor.

Man kan hämta sin Bibel vid följande tillfällen då gudstjänsten kommer att fokusera på och presentera ”Bibel för barn”:
- söndag 5 maj, Familjegudstjänst i S:ta Marie kapell 16.00
- söndag 19 maj, Familjegudstjänst i Sunnersbergs kyrka 16.00

ANMÄLAN
För att vi ska kunna skriva barnets namn i Bibeln behöver du senast 12.00 fredagen före, höra av dig till församlingen på 0510-48 40 80, eller mejla på sunnersberg@svenskakyrkan.se
Ange att det gäller Bibel för barn, barnets för- och efternamn samt plats och datum för det tillfälle ni väljer att komma

Ni kan också hämta ”Bibel för barn” vid någon annan av våra gudstjänster under våren. Tänk bara på att höra av er i förväg!