Sunne pastorat Besöksadress: Kyrkogatan 3, 68634 SUNNE Postadress: Kyrkogatan 3, 68634 SUNNE Telefon:+46(565)688800 E-post till Sunne pastorat

Gravskötsel och priser

Välkommen med beställningar senast den 30 december inför nästa år.

AVGIFTER 2019

• Skötsel och sommarplantering................. 825:-/år
  • Endast skötsel (man planterar själv )...... 525:-/år

Plantering:  Vårblomma samt sommarplantering

Skötsel:  Kantskärning, gödsling, ogräsrensning, vattning, puts och borttagning av vissna blommor samt justering av gravsten (ej tvätt, förgyllning/ifyllning av färg, dubbning etc).

• Endast plantering.......................................425:-/år
    (gäller endast om tidigare avtal om skötsel finns)
  • Allhelgonakrans eller -täckare.............. 140:-/st
  • Ljuständning inkl. ljus (vardagar)..........   60:-/st
  • Ljung.............................................................   60:-/st
  • Tvätt av gravsten ....................... från 250:-/sten
  • Förnyelse av gravrätt efter gravrättstidens
    utgång, 15 år..................................................  500:-

Ovanstående avgifter gäller för 2019. Ni har möjlighet att välja mellan årlig avgift eller avräkningsavtal (minst 3 000 kr), varvid vi drar aktuell avgift så länge pengarna räcker. Ring 0565-68 85 62 för beställning och faktura.

För att allt skall fungera bra är det av yttersta vikt att ni meddelar eventuell adressändring, så att vi kan meddela er när pengarna på kontot är slut. Annars finns risk för att graven kommer att stå ovårdad.