Sunne pastorat Besöksadress: Kyrkogatan 3, 68634 SUNNE Postadress: Kyrkogatan 3, 68634 SUNNE Telefon:+46(565)688800 E-post till Sunne pastorat

Lediga tjänster på Sunne pastorat

Vill du ha ett varierande arbete i en vacker utomhusmiljö? Vill du bli en del av kyrkogårdsförvaltningen och tillsammans med våra medarbetare förvalta våra begravningsplatser och gröna kulturmiljöer?

Kyrkogårdsförvaltningen i Sunne pastorat ansvarar för begravningsverksamhet och skötsel av fyra begravningsplatser: Sunne kyrkogård, Gräsmarks kyrkogård, Västra Ämterviks kyrkogård och Östra Ämterviks kyrkogård.

Vi söker nu två kyrkogårdsarbetare till våra arbetslag till säsongen 2020

Kvalifikationskrav:

-        grundläggande trädgårdsutbildning eller dokumenterad grönytevana

-        vana av trädgårdsmaskiner/redskap med lägst B-körkort

-        erfarenhet från kyrkogårdsarbete eller parkarbete är det meriterande

Personliga egenskaper:

-        öppen och serviceinriktad i mötet med allmänheten

-        god arbetsförmåga och ordningssinne

-        kunna arbeta självständigt och i grupp under ansvar

-        för att arbeta på en kyrkogård där sörjande människor vistas krävs att du är stabil och har förmåga att bemöta människor i sorg på ett värdigt sätt

Arbetet är omväxlande och sker utomhus oavsett väder. Säsongen är mellan den 4 maj och 30 oktober, med arbetstid mellan 07:00 till 16:00 måndag till fredag. Månadslön enligt avtal.

Vi söker även en kombinerad kyrkogårdsarbetare 50 % och arbetsledare 50 %

I rollen som arbetsledare ska du leda och stödja våra arbetslag och du kommer att möta och samarbeta med kollegor både inom kyrkogårdsförvaltningen och församlingsverksamheten. Våra förväntningar på dig som arbetsledare är att du på ett strukturerat och välplanerat sätt står för den dagliga operativa arbetsledningen, ansvarar för planeringen av ditt ansvarsområde, hanterar ekonomi och entreprenörer för ansvarsområdet.

Du förväntas även bidra i och leda utvecklingen av ansvarsområdet tillsammans med arbetslaget, aktivt bidra till utveckling och gestaltning av kyrkogården samt att på ett kommunikativt sätt klargöra förväntningarna som finns inom ansvarsområdet. Din roll som arbetsledare innefattar personalansvar med tillhörande delegerat arbetsmiljöansvar.

Utöver god närvaro och tillgänglighet ute i verksamheten förväntas du ha god datorvana och kunna arbeta med administrativa uppgifter då det är en del av rollen som arbetsledare. I rollen som arbetsledare på kyrkogårdsförvaltningen är du underställd och rapporterande till Kyrkogårdschefen.

Tjänsten som arbetsledare kommer att delas med vår nuvarande arbetsledare som kommer att gå ner i tjänst.

Kyrkogårdschef Jeanette Blom, 0565-68 88 51

Sista ansökningsdatum 2020-02-15

Fyll i formuläret nedan för att skicka in din ansökan. Filer du vill bifoga ansökan, kan du maila till oss - se adress nedan.

Du kan också maila din ansökan i sin helhet till

sunne.pastorat.kyrkogard@svenskakyrkan.se.

eller
posta den till: Sunne pastorat, Kyrkogårdsförvaltningen, Kyrkogatan 3, 686 34 Sunne.

Märk epost-meddelande eller brev med ”Ansökan säsong 2020”.

Välkommen med din ansökan!

ANSÖKNINGSFORMULÄR

Ansök önskad tjänst genom att kryssa i respektive tjänst nedan och sedan fylla i formuläret. Ditt CV och eventuellt andra filer du vill bifoga ansökan mailar du separat till sunne.pastorat.kyrkogard@svenskakyrkan.se