Vuxenkonfirmation

Blev du inte konfirmerad som tonåring? I Sundsvalls församling erbjuds en möjlighet att konfirmeras som vuxen. Nu startar det en grupp 14 februari 2018.

DU MÅSTE VARA DÖPT FÖR ATT KONFIRMERAS

För att konfirmeras behöver du vara döpt. Konfirmationen bekräftar ditt dop. Kanske är du döpt som barn, är du inte det är du välkommen att bli döpt som vuxen.

Dopet är en gåva till dig där Gud lovar att dela ditt liv alla dagar till tidens slut och att gå med dig på alla dina vägar. Det betyder att oavsett hur livet är så är Gud närvarande.

Det är en lika stor gåva oavsett när i livet du döps - som barn, tonåring eller vuxen. Vid dopet blir du också medlem i Svenska kyrkan.

Har du frågor? Kontakta nedanstående person.

Reijo Oivaeus

Präster