Other languages with Google Translate

Sundsvalls församling Besöksadress: Floragatan 4, 85237 Sundsvall Postadress: Box 222, 85104 Sundsvall Telefon:+46(60)5310100 E-post till Sundsvalls församling

Vuxenkonfirmation

– Träffar kring livsfrågor och kristen tro. För dig som vill veta mer om kristen tro och funderar på hur det skulle vara att konfirmera dig som vuxen. Är du redan konfirmerad men känner att du vill vara med ändå? Du är också välkommen. Nu startar det en grupp 18 februari 2020.

• Träffar varannan vecka (jämna veckor)
  • Tisdagar18:30-20:00 i Kyrkans hus, Floragatan 4, mitt emot GA-kyrkan i Sundsvall.

Vi träffas och pratar och delar tankar om livet, kristendom och tro. Vi kommer att ta upp kring ämnen som Gud och gudsbilder, människovärde och dop, kyrka och gudstjänstgemenskap, skuld och förlåtelse, bön och meditation. Samt ta oss an Bibeln och dess bildspråk.  Du och dina tankar kommer att mötas med respekt. Gruppen avslutas med konfirmation under våren för den som vill.

Frågor eller funderingar kontakta:

Tomas Aspenberg

Präster