Other languages with Google Translate

Varje vecka i GA-kyrkan

Söker du en stund för återhämtning och reflektion? Varje vardag finns den stunden hos oss i Sundsvalls Gustav Adolfs kyrka mitt i stadens brus. Här finns värme och ljus. Du är välkommen.

Om du bara behöver vila en stund tillsammans med dina egna tankar eller vill vara delaktig i sammanhanget som erbjuds spelar ingen roll. Vi finns här för dig och varje vardag i veckan har vi återkommande stunder för ro, bön, musik, meditation och nattvard.

Måndagar

12:10-12:30

Bön- En kortare bönebetraktelse som leds av en lekman.

Tisdagar

12:10-12:30

Mässa - En kort gudstjänst med nattvard.

Onsdagar

12:10-13:00

Meditation - Stilla lugn och avslappning till musik eller textläsning med tänkvärda ämnen. Avslutas med enkelt fika. Leds av lekman.

Torsdagar

8:00-8:30

Mässa - En kort gudstjänst med nattvard.

12:10-12:30

Lunchmusik - sitt ned en stund och lyssna till 20 minuters levande musik från orgel, piano, sång eller nått annat fint från våra musiker.

Fredagar

12:10-12:30

Bön- En kortare bönebetraktelse som leds av en lekman.