Göran Larsson, psykoterapeut och präst

RÖTTER och VINGAR – Tankar om ”bråttomsamhället” människans själ

Rötter och vingar handlar om hur vi fungerar som människor, när vi inte gör det – och vad vi kan göra åt det. Föreläsningen hålls av Göran Larsson, psykoterapeut och präst. Kyrkans hus 7 oktober 18:00.

Föreläsningen tar upp fenomen som stress och psykisk ohälsa, men vill framförallt visa på vägar att kunna leva sannare, modigare och helare. Och hjälpa andra att göra detsamma.

Med humor, värme och många vardagliga exempel lotsar oss Göran Larsson på den slingriga vägen mot att bli sin egen bästa vän och leva på ett sätt som inte sker på bekostnad av oss själva. Föreläsningen bygger på Görans uppmärksammade bok Rötter och vingar, Libris förlag.

Göran Larsson är präst, leg. psykoterapeut och S:t Lukasutbildad själavårdare. Han har under många år jobbat med rehabilitering av långtidssjukskrivna med olika diagnoser och fungerar idag som psykosocial handledare, samt etisk rådgivare i olika beroendebehandlingar. Göran Larsson är verksam som psykoterapeut vid S:t Lukas Dalarna, Falun och är en flitigt anlitad föreläsare över hela Sverige i ämnen som berör mänsklig växt och mognad.

Välkommen, Kyrkans hus, Floragatan 4

7 oktober18:00. Fri entré