Foto: Pxabay

Promenader

Längtar du efter att att ta en promenad i sällskap och med lite prat. Då är du välkommen att gå med på tisdagar i Sundsvall. Start vid GA-kyrkan. Onsdagar i Skönsmon. Start vid Skönsmohuset. Torsdagar i Nacksta. Start vid Nacksta församlingshem.

Vi går tillsammans i lugn takt. Vi går på betryggande avstånd ifrån varandra och i lagom takt. Ungefär 5 km.  Vi stannar upp och delar några ord på vägen.

Vill du vara med?

Tisdagar

Kom till Gustav Adolfs kyrka tisdagar 10:30. Välkommen att höra av dig till Sara Holmberg, diakon om du har frågor eller bara dyk upp utanför kyrkan. Vi avslutar promenaden med ljuständning inne i Gustav Adolfs kyrka.

Onsdagar (fr. 3 mars)

Kom till Skönsmohuset onsdagar10:30. Välkommen att höra av dig till Päivi Määttänen, diakon om du har frågor eller bara dyk upp.

Torsdagar (fr 4 mars)

Kom till Nacksta församlingshem torsdagar 13:00. Välkommen att höra av dig till Päivi Määttänen, diakon om du har frågor eller bara dyk upp.

Alla promenader sker på betryggande avstånd med max 8 personer/grupp.

Sara Holmberg

Päivi  Määttänen