Mamma och barn pysslar

Öppet kyrkis för ”enastående” föräldrar

Nyhet Publicerad Ändrad

Lever du själv med ett eller flera barn i förskoleåldern? Tycker du att det ibland saknas en vuxen att samtala med kring middagsbordet? Vill du uppleva kyrkorummet tillsammans med ditt barn? Då kanske Öppet kyrkis för ensamstående skulle kunna vara något för dig.

På *onsdagar udda veckor kl 16 träffas vi inne på barnavdelningen i Kyrkans Hus (mitt emot stora GA-kyrkan) för lek och sångstund, kl 17 går vi tillsammans över till Café Rut som ligger i samma byggnad för en gemensam måltid och sen, för den som orkar och vill, firar vi mässa i GA-kyrkans kyrkorum kl 18-18.30. avslutar gör vi med gott fika. Välkommen till vårt kyrkis för enastående föräldrar!

*På grund av rådande omständigheter ber vi dig att alltid titta i församlingens kalender för aktuella öppettider. Välkommen till vårt kyrkis för
enastående föräldrar!