Other languages with Google Translate

Sundsvalls församling Besöksadress: Floragatan 4, 85237 Sundsvall Postadress: Box 222, 85104 Sundsvall Telefon:+46(60)5310100 E-post till Sundsvalls församling

Kyrkogårdsarbetare till Sundsvalls församling

Semestervikariat juli – augusti 2020 Säsongstjänst maj – oktober 2020

Sundsvalls församling arbetar med att göra skillnad för människor. Vi finns där i livets alla skeden, både i glädje och sorg. Inför våren och sommaren söker vi nu efter säsongsarbetare och semestervikarier. Tjänsterna innebär vård av gravplatser, grönytor och växter på våra kyrkogårdar Gustav Adolfs kyrkogård, Skönsmons kyrkogård och Sundsvalls skogskyrkogård.

Vi söker dig som är över 18 år, har B-körkort och tillgång till egen bil. Du är social och tycker om att träffa människor. Du är ambitiös och har lätt för att samarbeta. Har du utbildning och/eller erfarenhet inom trädgårdsarbete samt traktorvana ser vi det som meriterande.

Båda tjänsterna innefattar 40 timmar arbetsvecka och det är viktigt att du kan arbeta hela perioden för den tjänst du söker. Semester enligt semesterschema läggs ut för säsongspersonalen.

Säsongsanställningarna löper mellan den 4 maj och 23 oktober 2020.

Semestervikariaten löper mellan 22 juni och 14 augusti.

Låter detta intressant? Skicka en ansökan via formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 28 februari 2020.

Facklig företrädare: Leif Eriksson, Kommunal, 060-19 12 96, leif.i.eriksson@kommunal.se

Kontaktperson för frågor

Gunilla Norberg

Kyrkogård- och begravningsverksamhet

Mer om Gunilla Norberg

Administrativ assistent för gravvårds- och avtalsfrågor.

Här söker du jobb som kyrkogårdsarbetare: