Foto: IKON

Konfirmationsgruppen Upptäckarna

Läs mer om "Upptäckarkonfa". En grupp för dig med funktionsvariationer.

Upptäckarkonfa

Vill du också bli en upptäckare? Då är detta gruppen för dig.

Kanske går du på Hagaskolan eller Höglundaskolan i grundsär år 8-10 eller Västermalms gymnasium år 1. Var med och häng med dina kompisar på hemmaplan, utforska vem du är, men framförallt allt ”provtänker” om livet och göra nya erfarenheter tillsammans. Vi träffas i en mindre grupp.

I alla våra konfirmationsalternativ ingår också andakter, samtal om de viktiga frågorna, gruppövningar men framförallt att ha skoj. Träffarna är varje vecka, var vi kommer att vara beslutar vi när vi börjar. Det här alternativet är ett samarbete mellan två församlingar i Sundsvallsområdet, Sköns och Sundsvalls församling.

För frågor kontakta Robert Nordlund i Sköns församling och Helena Löfvander i Sundsvalls församling.

robert.nordlund@svenskakyrkan.se tfn: 073-0727219

Helena Löfvander

Barn & ungdom

Start: januari eller februari 2022

Träffar: Varje vecka förutom skollov

Konfirmation: maj eller juni 2022

Minst deltagarantal i gruppen är 5 och max 12 pers.