Foto: Suju-foto

Höstretreat

Nyhet Ändrad

En dag av vila i september när också naturen går till vila inför vintern. Du är välkommen att stanna upp och lyssna till ditt inre. Retreat ger dig en möjlighet att för en dag vila i avskildhet och stillhet. Som en reträtt från vardagens alla måsten och krav. Lördag 9 september 10-17:00 i Skönsmons församlingsgård, Kyrkbergsvägen 18.

En dag av vila i september när naturen går till vila inför vintern. Retreat ger dig en möjlighet att för en dag vila i avskildhet och stillhet.
Som en reträtt från vardagens alla måsten och krav. Deltagarna är tillsammans i tystnad och stillhet. Under dagen finns ett frivilligt program med bland annat avspänningsmeditation, Tikva (enkla kroppsövningar med koppling till befriande bibelord), målning, läsning och vägledning kring ett aktuellt tema. Vi fikar och äter lunch tillsammans i stillhet under klassisk musik. Här får du tid att möta dig själv och dina egna tankar i lugn och ro. Dagen leds av Tomas Aspenberg, präst och
Kajsa Elfström, diakon.

*Kostnad 150:- inkl lunch.

 Anmäl dig här nedan i formuläret senast 31 augusti

*Vid avbokning senare än tre dagar innan så debiteras avgiften. Ange ev matallergier vid anmälan. Begränsat antal platser, 20 st.