Other languages with Google Translate

Drop-in-dop, Skönsmons kyrka 25 november 11:00

Vill du låta döpa ditt barn? Eller vill du själv bli döpt? Drop-in-dop ger dig möjligheten utan timmar av planering och extra kostnader. Allt för en fin ceremoni finns på plats.

Dopet är en gåva. Församlingen ordnar allt, från musik till fika. Ta med släkt och vänner och kom som ni är.

Dopet sker i en familjegudstjänst med anpassad körsång och musik klockan 11:00. I gudstjänsten har vi också dophjärte-utdelning (ett namngraverat silverhjärta) till de som döptes under år 2017.

Du/ni kommer för inskrivning och ett kort samtal med dopprästen fr 10:00. Barn får gärna låna dopklänning. Efter dopet får ni en fikapåse med tårta och dukningstillbehör. Ni kan fika i församlingsgården eller ta med er hem.

Här kan du läsa mer om dop i vår församling https://www.svenskakyrkan.se/sundsvall/dop

Känner du redan nu att du vill döpa dig eller ditt barn denna dag? Anmäl det gärna till nedanstående kontakt.

Välkommen

Pether Bertilsson