Dataskärm visar ett digitalt möte.

Digital temadag om kristen tro

Vi fortsätter vår serie från i höstas med mötesplats för att samtala om kristen tro. Den enda skillnaden är att vi möts i digital form. Ämnet denna gång är: "Om hjärtats samtal- Bönen". Söndag 21 februari kl.12.30-14.00. Välkommen att anmäla ditt deltagande.

Över hela världen och i alla tider har människor bett. Bönen ger oss språk för längtan och oro, tacksamhet och besvikelse, rädsla och mod, glädje och sorg. Vi samlas för ett samtal kring den djupaste relationen vi har. Hjärtats samtal med Gud.

Anmälan och upplysningar: Anmälan senast 18 februari via mail till tomas.aspenberg@svenskakyrkan.se

När du anmält dig får du en länk till ett digitalt möte via Zoom. Om du sitter vid dator behöver du tillgång till datorns kamera och mikrofon. Men det går även att delta via platta och mobiltelefon.

Vi har begränsat antal deltagare för att det ska bli hanterbart. Kursen bedrivs i samarbete med SENSUS studieförbund.

Medverkande och Upplysningar:

Tomas Aspenberg, präst, 060-5310162

Madeleine Norberg, diakoniassistent, 060-5310155

Erica Wikström Holländer ,ideell medarbetare och tidigare bibliotekarie.

Kostnad: Ingen avgift men lämna gärna en frivillig gåva till ACT Svenska Kyrkans  fasteinsamling ”Under samma himmel”.