Svenska kyrkans flagga
Foto: Gustav Hellsing/IKON

Lediga tjänster

Kom och jobba hos oss i en vacker och målmedveten stad. Sundsvalls församling har en bred verksamhet och ett livfullt och välbesökt gudstjänstliv. Vi har två större kyrkor, Gustav Adolfs kyrka, som är Sundsvalls stads landmärke, och Skönsmons kyrka. Därtill kommer två skärgårdskapell och gravkapell. Som vår medarbetare blir du del av en väl fungerande verksamhet som kommer att ingå i det kommande Medelpads södra pastorat.

flygbild av kyrka

Församlingsherde sökes till Borgsjö-Haverö & Torps församlingar

Den 1 januari 2025 går sju församlingar samman och bildar Medelpads Södra Pastorat. Två av församlingarna är Borgsjö-Haverö och Torp. Är du den församlingsherde vi söker hit? Läs mer om tjänsten här.

• Vi har gjort alla våra marknadsföringsval för våra lediga tjänster och avböjer vänligt men bestämt ytterligare säljande erbjudanden.