Other languages with Google Translate

Sundsvalls församling Besöksadress: Floragatan 4, 85237 Sundsvall Postadress: Box 222, 85104 Sundsvall Telefon:+46(60)5310100 E-post till Sundsvalls församling

Gymnasiekonfirmation

– Gemenskap kring livsfrågor och kristen tro. För dig som inte valde att konfirmera dig vid 15 år. Här får du en möjlighet att fundera på livet, kyrkan och den kristna trons mysterier tillsammans med andra. Tag chansen att göra en inre och yttre resa. Vi startar 11 februari 2020. Anmäl dig här.

• Varannan vecka (udda veckor)
  • Tisdagar 18:30-20:00 i Kyrkans hus, Floragatan 4, mitt emot GA-kyrkan.

Vi träffas ett antal gånger under våren. Med hjälp av samtal, diskussioner, fika, musik och mycket annat ger vi oss i kast med livets djupaste frågor. Du och dina tankar kommer att mötas med respekt.

Under en del av påsklovet åker vi på ett läger. Gruppen avslutas med konfirmation i maj 2020.

Start tisdag 11/2 18:30

Kontakta Tomas om ni har frågor och funderingar

Tomas Aspenberg

Präster