Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan, Sundsvalls församling.

Jag vill bli medlem i Svenska kyrkan. Det gäller både om du vill bli medlem för första gången eller om du tidigare varit medlem och vill bli det igen.

När du har skickat iväg ansökan kommer du att få en bekräftelse till din e-post. Vi kontrollerar att alla uppgifter du lämnat stämmer, och att du är folkbokförd i Sundsvalls församling, sedan skickar vi dig en slutlig bekräftelse för underskrift av ditt nya medlemskap.

Det går också bra att själv besöka oss för att personligen ansöka om att bli medlem i Svenska kyrkan.

Behöver du hjälp kan du vända dig till vår församlingsexpeditioni Kyrkans Hus, Floragatan 4, Sundsvall. tfn 060-53 10 100.