Svenska kyrkan i Sundbyberg Besöksadress: Prästgårdsgatan 11, 17232 SUNDBYBERG Postadress: BOX 1170, 17224 SUNDBYBERG Telefon:+46(8)6353350 E-post till Svenska kyrkan i Sundbyberg

Wiktor Sundqvist

Sundbybergs kyrka, 22/9 kl 18.00

Söndag 22 september kl 18.00
Sundbybergs kyrka. Fri entré

Wiktor Sundqvist, tenor
Fredrik Ewaldsson, piano

Välkommen till musikgudstjänst! Vi inleder med en kort andakt, fika och presentation av programmet innan vi lyssnar till den unge stjärntenoren Wiktor Sundqvist. Wiktor Sundqvist är 30 år och kommer från Rottneros i Värmland. Numera bor han i Sundbyberg. Efter gymnasieutbildning i Karlstad studerade han den treåriga kandidatutbildningen i klassisk sång vid Kungliga Musikhögskolan. Därefter följde Operahögskolan, där han tog sin examen våren 2015. Han har bl a sjungit på GöteborgsOperan, Wermland Opera, Piteå Kammaropera och Folkoperan.

Ur repertoaren: Hector Berlioz: O blonde ceres ur operan Trojanerna
W.A. Mozart: Il mio tesoro ur operan Don Giovanni