Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan i Sundbyberg Besöksadress: Prästgårdsgatan 11, 17232 SUNDBYBERG Postadress: BOX 1170, 17224 SUNDBYBERG Telefon: +46(8)6353350 E-post till Svenska kyrkan i Sundbyberg

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vuxna i utsatt situation

Svenska kyrkan i Sundbyberg samarbetar med Frälsningsarmén när det gäller stöd till vuxna som lever med psykisk ohälsa och/eller missbruk. Självklart är även du som inte lever med detta välkommen att höra av dig till oss om du önskar samtal och stöd!

Café Ettan - Frälsningsarmén
Varje torsdag och fredag kl 10.30-13 är Café Ettan öppet hos Frälsningsarmén på Bangatan 1 i Sundbyberg. Kom gärna dit för att äta en tallrik soppa, läsa en tidning, ta del av gemenskapen och fira andakt. Det finns också möjlighet att prata med någon i personalen om man behöver stöd. Diakon från Svenska kyrkan finns på plats regelbundet. 

Dagsutflykter
En gång på våren och en gång på hösten arrangerar vi en dagsutflykt för vuxna i utsatt situation tillsammans med Frälsningsarmén. Vi åker buss till något trevligt och intressant ställe för att äta god mat, umgås med varandra och få lite miljöombyte. 

Kontakt

Alexandra Wingqvist, diakon
08-635 33 62 | Alexandra Wingqvist