Vill du bli läxhjälpare?

Vi söker volontärer som tisdagar varannan vecka kl. 19-20:30 kan hjälpa till med läxläsning på boendet för ensamkommande barn i kommunen.

Svenska kyrkan i Sundbyberg söker volontärer som tisdagar varannan vecka kl. 19-20:30 kan hjälpa till på boendet för ensamkommande barn i kommunen med läxläsning för 9 st pojkar 14-18 år.

Du behöver tala flytande svenska, ha slutfört gymnasiet och förstås vara tålmodig och gilla att arbeta med ungdomar.

De första gångerna kommer diakon Alexandra att följa med men om det sedan fungerar väl kommer volontärerna att vara där utan personal från kyrkan. Boendets personal är förstås där hela tiden. Alexandra kommer att vara kontaktperson och handledare.

Hör av dig om det verkar intressant!

Elsa Moraeus

Eftersom det handlar om ett självständigt arbete med minderåriga kommer de som får uppdraget att behöva lämna in utdrag från brottsregistret.