Vi söker organist

Vi söker dig som förstår hur viktig musiken är för församlingslivet, som har ett diakonalt förhållningssätt i musikarbetet och som strävar efter bredd och hög kvalitet.

Vi ser att du är kreativ, lyhörd och utstrålar värme. Du är intresserad av att utveckla musiken i församlingen. Vi värdesätter också förmågan att samarbeta med kollegor, både inom det lilla teamet och i det större arbetslaget.

Ditt jobb innebär att:
- Leda kör, Sundbybergs Motettkör samt Sundbybergs Allegrokör.
- Spela på gudstjänster och kyrkliga handlingar.
- Tillsammans med dina kollegor planera och genomföra konserter och stora verk.

Vi vill att du:
- Du är utbildad organist.
- Har erfarenhet av att arbeta som organist och att leda körer.
- Är väl förankrad i kyrkans tro och tradition.

Meriterande är fördjupade kunskaper i kördirigering som till exempel master i kyrkomusik - vokal.

Provspel kommer genomföras i rekryteringsprocessen.

Anställningsform: Heltid, tillsvidareanställning
Provtjänstgöring kan bli aktuellt.
Placering: centrala Sundbyberg

Skicka din ansökan till Elisabeth Tunberg senast den 4 maj.

Välkommen till oss!

För mer information om tjänsten, kontakta:
Micke Åsman, kyrkoherde

Facklig representant
Per Rönnblom, Lärarförbundet/KMR

om sundbybergs församling

Sundbyberg ligger strax norr om Stockholm och är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Svenska kyrkan i Sundbyberg tillhör Stockholms stift och har ca 22 000 medlemmar. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en vacker miljö där livsfrågor står i centrum. Vi är kyrkan mitt i byn som erbjuder mötesplatser för alla.