Veckomässa med soppa

Varje onsdag från kl 17.30 serveras soppa i Sundbybergs kyrka innan vi firar veckomässa tillsammans kl 18.30.

Mätt och förlåten

Onsdagar i Sundbybergs kyrka
Från kl. 17.30
finns en god soppa uppdukad tillsammans med bröd, kaffe och te i församlingssalen, Sundbybergs kyrka.

Avnjut soppan i sällskap med andra gäster och personal från Svenska kyrkan i Sundbyberg.

Kl. 18.30 firar vi tillsammans en enkel mässa i det vackra kyrkorummet. Mässan håller på i ca. 30 minuter och är en kortare nattvardsgudstjänst där vi delar bröd och vin.

Birgitta Nicklasson, församlingspedagog
08-635 33 88, birgitta.nicklasson@svenskakyrkan.se