Svenska kyrkan i Sundbyberg Besöksadress: Prästgårdsgatan 11, 17232 SUNDBYBERG Postadress: BOX 1170, 17224 SUNDBYBERG Telefon:+46(8)6353350 E-post till Svenska kyrkan i Sundbyberg

Livet och Bibeln våren 2019

Samtalsgrupp med bibelstudier

Vårens samtal har rubriken ”Nya himlar och en ny jord”. Vi kommer att läsa och fundera kring teman som berör liv och död. Bland annat läser vi ur Jobs bok och funderar kring hur vi kan handskas med livet när det blir svårt. Utifrån skapelseberättelserna kommer vi att tänka kring vårt uppdrag att ta hand om världen. Och vi kommer också att läsa om Lasaros som blir uppväckt från de döda av Jesus – hur tänker vi om döden utifrån tro, hopp och rädslor? Detta och mer kommer vi att samtala om under våren.
Välkommen att vara med med dina tankar och funderingar. Det finns inga krav på förkunskaper eller trosvisshet. Du är välkommen som du är - troende eller tvivlare, nybörjare eller bibelkunnig. Ingen föranmälan och ingen kostnad.

Tid: kl 19.00-20.30
Datum: 23 jan, 6 feb, 20 feb, 6 mars, 20 mars och 3 april