Livet och Bibeln

Samtalsgrupp med bibelstudier

Under hösten 2018 finns det möjlighet att vara med i vår samtalsgrupp med bibel-studier. Det finns inga krav på förkunskaper eller trosvisshet. Du är välkommen som du är - troende eller tvivlare, nybörjare eller bibelkunnig. Ingen föranmälan och ingen kostnad.

bibliska personer

Under hösten gör vi nedslag i texterna för att lära känna några av de personer som bibeln handlar om.

Tid: kl 19.00-20.30
Datum: 19 september, 3 oktober, 17 oktober, 31 oktober, 14 november och 28 november
Plats: Sundbybergs kyrka
Kontakt: Christina Hansson, präst