Svenska kyrkan i Sundbyberg Besöksadress: Prästgårdsgatan 11, 17232 SUNDBYBERG Postadress: BOX 1170, 17224 SUNDBYBERG Telefon:+46(8)6353350 E-post till Svenska kyrkan i Sundbyberg

Lördagsfrid våren 2020

Den 15/2 och 18/4 har vi Lördagsfrid i Sundbybergs kyrka. Vi delar en dag i tystnad. Läs mer och om hur du anmäler dig här.

Lördagsfrid
Retreatdag i Sundbybergs kyrka
15/2 och 18/4 kl 10.00-16.00

Vi delar en dag i tystnad tillsammans. Vi börjar och avslutar i storgrupp men däremellan finns möjlighet att hitta sin egen stillhet genom att bara vara, läsa en bok, skapa något enkelt, eller vara med på yoga.

Vegetarisk lunch serveras.

Dagen är kostnadsfri. Begränsat antal platser. Vid stort intresse tillämpas kölista.
OBS! Anmälan till de separata reteaterna öppnar den 13/1 respektive den 9/3. Anmäl till: christina.hansson@svenskakyrkan.se