Är du en ledare?

I höst drar vi igång församlingens ungdomsledarutbildning och vi skulle tycka det var jättekul om du ville hänga med och bli ledare i församlingen!

Du kan vara ledare i olika verksamheter: ungdomsgruppen, konfirmation, barnverksamhet som Tisdraget eller varför inte som kyrkvärd?

I ledarutbildningen fokuserar vi mycket på självkännedom och ledarskap. Du får också utbildning inom andra områden, som fördjupning i kristen tro, hur man gör en andakt, hur man förbereder och genomför lekar, första hjälpen och en massa annat.

Efter genomförd utbildning får du ett intyg som du kan ha med dig ut i arbetslivet. Intyget brukar ses som en fin merit när man till exempel söker jobb.

Träffar under höstterminen 2017
8-10 september Läger
9-10 december

Träffar under vårterminen 2018
3-4 februari
21-22 april

Träffarna är lördagar kl 10-17 och söndagar kl 10-15.

Sista anmälan är 31 augusti!

Birgitta Nicklasson, församlingspedagog
08-635 33 88 | e-post