Livsstegen i Sundbyberg

I februari 2020 startar nästa Livsstegen-grupp i Sundbyberg. Vill du veta mer om Livsstegen, självhjälpsprogrammet initierat av Olle Carlsson i Katarina församling, läs här.

I februari 2020 startar vi vår andra Livsstegen-grupp i Sundbyberg.
Livsstegen är för dig som vill ta ett kliv mot förändring i dig själv tillsammans med andra.

Har du kommit till en punkt när du inte hinner med dig själv eller hamnat i vanor som du inte trivs med? Olle Carlssons Livsstegen är ett självhjälpsprogram för dig som vill ha förändring i livet.
I februari startar en ny Livsstegen, ett självhjälpsprogram i tolv steg, i Sundbyberg.
En Livsstegengrupp består av ca tio deltagare och en ledare som möts vid tolv tillfällen kvällstid, 90 minuter/gång, cirka en gång i veckan under tre månader.
Då ”delar” vi kring boken Livsstegen – 12 steg till inre hälsa.

Livsstegen bygger på tolvstegsprogrammens metoder för livsförändring. Initiativtagare till Livsstegen är Olle Carlsson, i Katarina församling.
Idag finns Livsstegengrupper i hela landet.

Infomöte inför starten: 20 februari 2020

Start 27 februari!

(Sista anmälningsdag:   )

Vi träffas tolv torsdagkvällar, kl 17.30-19.00, följande datum:
27/2, 5/3,12/3, 19/3, 26/3, 2/4, 16/4, 23/4, 7/5, 14/5, 28/5, 4/6..
Att delta i Livsstegen är kostnadsfritt.

För mer information och intresseanmälan kontakta
anna.johansson.blomberg@svenskakyrkan.se
Tel 08-635 33 54