Svenska kyrkan i Sundbyberg

Guldkanten – hjälp oss hjälpa!

Du som vill och har möjlighet kan också hjälpa människor i Sundbyberg som har det tufft att få lite guldkant på tillvaron genom att skänka presentkort på exempelvis bio, museum, massage eller frisör.

I Sundbyberg finns många som har svårt att få ekonomin att gå ihop och som aldrig har möjlighet att unna sig det lilla extra. Det handlar om ensamstående föräldrar som tvingas välja bort att gå på bio eller åka på utflykt med sina barn för att pengarna knappt räcker till mat. Det handlar om långtidssjukskrivna, asylsökande och pensionärer som inte har råd att gå och klippa sig eller köpa en ny tröja när den gamla gått sönder. Genom att bidra till Guldkanten kan du hjälpa dem att få ett välbehövligt avbrott i vardagen.

Vi tar emot presentkort på upplevelser (exempelvis bio) eller på butiker. Vi tar bara emot presentkort och inte några inslagna paket då vår erfarenhet är att det blir bäst och värdigast om man själv får välja just det som ens barn eller man själv längtar efter eller behöver.

Tips: Det går att köpa många sorters presentkort på din matbutik eller Pressbyrån och 7eleven!

Presentkorten kan lämnas i Församlingshuset på Prästgårdsgatan 11 eller till någon av församlingens personal. Församlingens diakoner förmedlar sedan presentkorten direkt till behövande i Sundbyberg.

Varmt tack för alla bidrag!

Maud Bergqvist, diakon
08-635 33 77 | maud.bergqvist@svenskakyrkan.se