Gudstjänstliv

Minst två gånger varje vecka firas det mässa i Sundbybergs kyrka: onsdagar 18.30 och söndagar 11.00.

Gudstjänst
Gudstjänst är det vi gör varje gång vi i församlingen samlas och ber, läser och sjunger. Det kan vara i kyrkor, kapell, i hemmen eller utomhus. Ibland leds gudstjänsten av en präst ibland av någon annan, oftast är det en musiker med. Du är välkommen att dela gudstjänstgemenskapen!

Mässa
Finns ordet mässa med i namnet på en gudstjänst betyder att det firas nattvard i gudstjänsten. T.ex. högmässa, veckomässa eller mässa med små och stora. Minst två gånger varje vecka firas det mässa i Sundbybergs kyrka:
Onsdagar 18:30
Söndagar 11:00

Med små och stora
Gudstjänst eller mässa med små och stora firas en söndag i månaden och då kommer det mycket barn och familjer.

Vardagsgudstjänst
Gudstjänst med öppna förskolan en torsdag förmiddag i månaden firas gudstjänst med de allra minsta barnen. Vi firar också vardagsgudstjänst på Krubban i Ursvik en fredag i månaden.

Andakter
Andakt är en kort gudstjänst som firas varje vecka på Kyrkträffen och på Gårdarna (äldreboendena) och varje gång de olika grupperna i församlingen träffas.

När är det gudstjänst?
Alla våra gudstjänster hittar du i kalendariet här på hemsidan, i månadsbladet som du hittar i våra kyrkor och i lokaltidningen Mitt i.

Våra gudstjänstlokaler
Sundbybergs kyrka, Rosengatan 15