Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan i Sundbyberg Besöksadress: Prästgårdsgatan 11, 17232 SUNDBYBERG Postadress: BOX 1170, 17224 SUNDBYBERG Telefon:+46(8)6353350 E-post till Svenska kyrkan i Sundbyberg

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Frivillig gåva

All mat och fika i våra kyrkor och lokaler är avgiftsfri, så även konserter och barn- och ungdomsverksamheten. Du som vill och har möjlighet är välkommen att lämna en frivillig gåva.

Under 2018 går alla frivilliga gåvor som inte är kollekt till Svenska kyrkans internationella arbete eller Fonden för hjälpbehövande.

Svenska kyrkans internationella arbete
Var med och ge stöd på plats när katastrofen inträffar. Stöd människors kamp för ett bättre liv och påverka beslutsfattare i Sverige och världen. Som kyrka har vi ett unikt globalt nätverk. Visst är världen orättvis, men du kan göra skillnad!Läs mer om Svenska kyrkans internationella arbete och deras sätt att arbeta här.

Fonden för hjälpbehövande
Livet kan ibland vara extra svårt och ekonomin bräcklig. Genom
församlingens Fond för hjälpbehövande kan människor i Sundbyberg i ekonomiska svårigheter få tillfällig hjälp med till exempel matinköp, vinterkläder till barnen eller livsnödvändig medicin. Diakonerna förmedlar bidrag efter samtal.

Ett varmt tack för din gåva!

När du vill swisha oss

Ange något av Swish-numren nedan och välj den summa du vill skänka.

Fonden för hjälpbehövande
Swish-nummer: 123 33 96 322

Svenska kyrkans internationella arbete
Swish-nummer: 123 17 21 943

 

Söndagens kollekt
Swish-nummer: 123 60 25 688
Här kan du läsa mer om kollekt 2018

Kontantfri kyrka

Nu blir Svenska kyrkan i Sundbyberg helt kontantfri. Från och med 1 februari 2018 går det inte längre att ge sina gåvor med kontanter. Istället finns möjlighet att ge gåvor via Swish, kortbetalning eller inbetalningskort.

Läs mer om kontantfri kyrka här