Församlingssalar

Sundbybergs kyrka

Församlingssalen i Sundbybergs kyrka rymmer sextio personer och det går bra att låna den i samband med kyrklig förrättning. Komplett kök med micro, diskmaskin, vattenkokare, spis/ugn, kyl/frys, porslin, kaffebryggare.
Mellan kyrksalen och församlingssalen finns en ljudisolerad vikvägg i glas.
Du disponerar lokalen i tre timmar efter förrättningen.

Duvbo kyrka

Församlingssalen i Duvbo kyrka går bra att låna i samband med kyrklig förrättning. Lokalen rymmer femtio personer, uppdelade på fem bord. Komplett kök med micro, diskmaskin, vattenkokare, spis/ugn, kyl/frys, porslin, kaffebryggare.
Du disponerar lokalen i tre timmar efter förrättningen.