Svenska kyrkan i Sundbyberg

Församlingssalar

Sundbybergs kyrka

Församlingssalen i Sundbybergs kyrka rymmer femtio personer och det går bra att låna den i samband med kyrklig förrättning. Komplett kök med micro, diskmaskin, vattenkokare, spis/ugn, kyl/frys, porslin, kaffebryggare. Du disponerar lokalen i tre timmar efter förrättningen.
Mellan kyrksalen och församlingssalen finns en ljudisolerad vikvägg i glas.

Duvbo kyrka

Församlingssalen i Duvbo kyrka rymmer femtio personer, uppdelade på fem bord. Komplett kök med micro, diskmaskin, vattenkokare, spis/ugn, kyl/frys, porslin, kaffebryggare. Det går bra att låna lokalen i samband med kyrklig förrättning. Du disponerar lokalen i tre timmar efter förrättningen.