Kyrkor och lokaler

I församlingen finner du två kyrkor, ett kapell, två församlingssalar och två öppna förskolor

Svenska kyrkan i Sundbyberg har två kyrkor och ett begravningskapell som tar emot i stort och i smått.

Sundbybergs kyrka är församlingens största kyrka som ligger mitt i stan

Duvbo kyrka är en mycket uppskattad kyrka för dop och vigsel

Lötsjökapellet används främst som begravningskapell (kapellet är stängt fram till allhelgonahelgen 2017)

Församlingssalar

Tillhörande församlingssalar går bra att boka vid dop och begravningar.
På varje kyrksida hittar du vad som gäller för dop- och begravningskaffe.

Bokning av lokal i samband med dop och vigsel sker via församlingsexpeditionen, 08-635 33 59.

Bokning av lokal i samband med begravning sker via begravningsplatsens expedition, 08-635 33 70.

Sundbybergs kyrka
Rosengatan 15
172 70 Sundbyberg

Duvbo kyrka
Alms väg 5
172 76 Sundbyberg

Lötsjökapellet
Ursviksvägen 39
172 76 Sundbyberg

Öppna förskolan

I lokalerna Lammet och Krubban träffas Öppna förskolan, ungdomar och konfirmander.

Lammet
Församlingshuset, Prästgårdsgatan 11 (ingång från trädgården på baksidan) Sundbyberg

Krubban
Stallgatan 28, Stora Ursvik