Myndigheternas rekommendationer

För att kunna erbjuda trygga gudstjänster och konserter anpassar vi hela tiden gränsen för max antal deltagare efter myndigheternas rekommendationer.

Från vecka 48 (tisdag 24 november) gäller 8-personersgränsen för dop och  vigslar. För begravningar gäller 20-personersgränsen i våra kyrkor och 8-personersgränsen i Lötsjökapellet. Gudstjänster och konserter kommer att spelas in och visas på vår hemsida och i sociala medier.

All gruppverksamhet är pausad eller hålls digitalt istället.

Vi fortsätter som planerat med dop och vigslar med högst 8 personer i lokalen, förutom vår personal.
Vid begravning i våra kyrkor får man vara högst 20 personer i lokalen, förutom vår personal.
Vid begravning i Lötsjökapellet får man vara högst 8 personer, förutom vår personal.
De som önskar borgerlig begravning eller begravning i annat trossamfund är välkomna att under tiden boka Duvbo kyrka om de önskar, då Lötsjökapellet för tillfället är för litet för 20 deltagare.
Inga lokaler kan bokas för begravningskaffe.

Vi vistas i lokaler där vi kan hålla avstånd, håller oss hemma om vi har förkylningssymptom och tvättar händerna ofta!

Vi måste på alla sätt hjälpas åt och ta hänsyn för att hindra smittspridning genom att hålla avstånd och hålla ut.

Varje söndag finns gudstjänsten på vår hemsida.

Sundbybergs kyrka är öppen:
måndag-fredag 9-15
torsdag även 18:30-20:30
söndag 10:30-12:30

Kyrkan kan vara tillfälligt stängd vid dop, begravningar och inspelningar.

Om du vill komma i kontakt med oss:
Välkommen att ringa församlingens anställda på telefon 08-635 33 50 eller skicka ett mail till sundbybergs.forsamling@svenskakyrkan.se

Vi ser fram emot att kunna ses igen!