Kyrkan och corona

Välkommen att fira gudstjänst och gå på konsert i våra kyrkor igen!

Från torsdag 1 juli får 80 personer delta i gudstjänster, dop, vigslar, begravningar  och konserter i Sundbybergs kyrka och i Duvbo kyrka 50 personer.

Deltagarna ska sitta ner, sitta högst 4 personer tillsammans och hålla 1 meters avstånd till andra sällskap.

Vid begravning i Lötsjökapellet får man fortfarande bara vara högst 8 personer, förutom vår personal.

De som önskar borgerlig begravning eller begravning i annat trossamfunds ordning är välkomna att boka Duvbo kyrka så länge begränsningen råder i kapellet.

Gruppverksamhet för barn, ungdomar och konfirmander har återupptagits men med särskilda anpassningar för ett smittsäkrare genomförande.

Sommarcafé för alla åldrar kommer att hållas utomhus i Lammets trädgård.

Sommarmusiken startar tisdag 22 juni och gratisbiljetter bokas på billetto.se.

Till våra mässor och gudstjänster behöver du inte boka plats.

Kom ihåg att fortsätta att hålla avstånd, håll dig hemma om du har förkylningssymptom och tvätta händerna ofta!

Vi måste hjälpas åt och ta hänsyn för att hindra smittspridning genom att hålla avstånd och hålla ut.

Sundbybergs kyrka är som vanligt öppen:
måndag-fredag 9-15
torsdag även 18:30-20:30
söndag 10:30-12:30

Kyrkan kan vara tillfälligt stängd vid begravningar.

Om du vill komma i kontakt med oss:
Välkommen att ringa församlingens anställda på telefon 08-635 33 50 eller skicka ett mejl till sundbybergs.forsamling@svenskakyrkan.se