Digitala konserter

Vi har flyttat in våra konserter till hemsidan så att ni kan ta del av dem när ni vill, var ni än är!

Musikgudstjänst från Sundbybergs kyrka den 6 januari

Trettondedag jul
”Guds uppenbarelse i Jesus Kristus, som är världens ljus”

Rikskollekt till: Act Svenska kyrkans julkampanj
Swish 123 602 56 88, Plusgiro 101298-8 ”Kollekt 6 januari”

Präst: Thomas Arlevall
Textläsning: Helena Nylén

Musikgudstjänst Carols vid Betlehem

Medverkande:
Maja Frydén, sång
Torun Fredberg, violin
Elsa Wikström, violin
Anna Rubinsztein, viola
Jessie Langhard, cello
Fredrik Ewaldsson, piano

Carols vid Betlehem är en musikgudstjänst i anglikansk tradition. Vi får lyssna till några av julens finaste psalmer och musikstycken komponerade av bl a G Holst, F Mendelssohn, J Rutter och S Adam.

Bilder från inspelningen av trettondedagens musikgudstjänst ”Carols vid Betlehem”

O helga natt - Julkonsert från Sundbybergs kyrka

Stockholm Chamber Brass
Tom Poulson - trumpet, Urban Agnas - trumpet och slagverk, Annamia Larsson - horn, Jonas Bylund - trombon och Sami Al Fakir - tuba
Karin Frölén - sopran
Anders Larsson - baryton
Grupper ur Vokalensemblen Sundbyberg
Rikard Lindberg Karlsson - orgel, piano och musikalisk ledning

Den hyllade brasskvintetten Stockholm Chamber Brass som utgörs av några av landets främsta blåsmusiker framför tillsammans med rutinerade stjärnsolister och församlingens egen Vokalensemble ett inspelat julprogram. Med många välkända klassiker och några nya stycken.

Välkommen till julkonsert i Sundbybergs kyrka! Mycket julglädje önskar ensemblesångare, solister, musiker och organist Rikard Lindberg Karlsson.

Heart Warming Songs - gospelkonsert från sundbybergs kyrka med Kiralina Salandy

Slim's Gospel Train:
Kiralina Salandy-sång
Per ”Slim” Notini-piano/sång
Hasse Larsson-kontrabas
James Bradley Jr-trummor

Bilder från inspelningen av ”Heart warming songs”

In memoriam

Musik till minne på Cecilia-dagen 22 november 2020 från Sundbybergs kyrka.
Jessica Elevant, sopran - Åsa Wirdefeldt, violin - Pelle Hansen, cello - Rikard Lindberg Karlsson, orgel och piano.

Vad händer i Svenska kyrkan?

Här hittar du gudstjänster, konserter och andra aktiviteter i alla kyrkor och församlingar.