Inställda evenemang t o m den 21 juni - information om corona

Nu begränsar vi den öppna verksamheten i församlingen t o m den 21 juni. Våra offentliga gudstjänster sänds till dess endast digitalt. Kyrkliga handlingar (dop, vigsel och begravning) fortsätter som vanligt.

Med anledning av coronavirusets spridning har jag beslutat att begränsa den öppna verksamheten i Sundbybergs församling. Vi har därför valt att pausa samtlig verksamhet t o m den 28 juni.

Detta beslut är grundat på smittorisk och den oro för smitta som finns, i omtanke om människor som bor och vistas i vår församling. Vi fortsätter att fira gudstjänst digitalt. Kyrkliga handlingar fortsätter som vanligt.

Vi förenas i bön för drabbade, anhöriga och oroliga.
Gud skydda och välsigna vår värld!

Micke Åsman
Kyrkoherde, prost

..................................................................................

Sundbybergs församling anpassar verksamheten efter myndigheternas rekommendationer. Församlingen uppmanar alla att vara noga med handhygienen. Vi ber alla som varit på resa i de smittdrabbade områdena eller som har symptom på luftvägsinfektion/förkylning att vänta med besök hos oss.

Håll dig uppdaterad
Folkhälsomyndighetens webbplats
Utrikesdepartementets webbplats
WHO:s webbplats med aktuell information om coronaviruset