KörKul våren 2023

Välkomna till en ny termin med barnkören KörKul. KörKul är en kör för barn i åldern 4-6 år och nya barn är välkomna i början av varje ny termin. Kören träffas torsdagar kl.17.00-17.40 i Hemse församlingshem. Ledare för kören är Jenny Hellsing.

All information om vårterminen för KörKul hittar du i PDF-filen.

För frågor eller anmälan till kören, kontakta Jenny via e-post jenny.hellsing@svenskakyrkan.se eller telefon 0498-28 77 06.

Sudrets pastorat

Vi är ett pastorat på södra Gotland som består av tre församlingar; Hoburg, Havdhem, Alva, Hemse & Rone församling Välkommen hit för att ta del av innehållet på vår hemsida och undrar du över något är du välkommen att kontakta oss.

Körer för barn

Vill du vara med och sjunga tillsammans med andra, eller är du nyfiken på att lära dig spela orgel? Kolla in här för mer information om musikverksamheten i Sudrets pastorat.