Styrsö församling Besöksadress: Brattenvägen 48-50, 43084 STYRSÖ Postadress: Västra Frölunda pastorat, Frölunda kyrkogata 2, 42147 Västra Frölunda Telefon: +46(31)7316450 E-post till Styrsö församling

Dop, vigsel och begravning

I en människas liv är det vissa händelser som är särskilt stora och viktiga för oss, och som vi har behov av att få uttrycka på ett alldeles särskilt sätt, gärna tillsammans med våra närmaste.

Det finns alltid möjlighet att använda våra församlingshem för samling efter den aktuella gudstjänsten.  Detta bokar du i så fall via expeditionen.

I alla dessa stora händelser i livet vill kyrkan vara ett stöd och en hjälp på vägen.  Du är därför välkommen att kontakta oss när det gäller planering av dop-, vigsel- eller begravningsgudstjänster.  Du ringer vår expedition för att höra dig för om tid och plats, och någon av våra präster tar sedan kontakt för ytterligare samtal.  Det går också bra att ringa direkt till en präst för att tala om den aktuella gudstjänsten.

Till sådana händelser hör den enorma glädjen att få ta emot ett litet barn, som vi önskar bära fram till dopet.  Dit hör också den stora gåvan att hitta någon att älska och leva med, vilket vi vill manifestera i ett bröllop.  Men livet rymmer både glädje och sorg, och att mista någon närstående och kär person kräver både tid och omsorg, där begravningen är en viktig del i sorgeprocessen.

Telefontider: mån-fre, kl. 09:00-16:00
E-mail: Styrsö församling
Adress: Brattenvägen 48-52, 430 84 Styrsö
Postadress: Box 2, 430 84 Styrsö