Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

S:t Staffans församling Besöksadress: Brågarpsvägen 10, 24533 Staffanstorp Postadress: Box 104, 24522 Staffanstorp Telefon:+46(46)2742500 E-post till S:t Staffans församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

S:t Staffan Saviours

S:t Staffan Saviours AFC (American Football Club) är vår amerikansk fotbollsförening som riktar sig till ungdomar mellan 8-19 år.

Är du sugen på att testa amerikansk fotboll?

S:t Staffan Saviours har lag för pojkar och flickor mellan 8-19 år.

Titta gärna på youtube-klippet.

8-13 år (Peewee)

Här lär vi oss grunderna om amerikansk fotboll. Det skall vara kul och alla skall få en chans att prova på olika moment och positioner i laget. U-13 spelar seriespel i form utav organiserade cuper.

När du är mellan 8-11 år spelare du i U-11 och när du är mellan 12-13 spelar du i U-13.

14-15 år (U-15)

Som U-15 spelare fortsätter du att utvecklas och lär dig nya saker, här börjar även vanligt seriesystem (En match per helg).

Detta året har Saviours valt att inte ha ett U-15 lag utan låta spelarna i ålderna 14-15 år spela med U-17.
 

16-17 år (U-17)

U-17 kommer man fokusera sig mer på en position, för att bli specialist på den positionen. Spelet blir mer fysiskt och du kommer träna på lite mer avancerad nivå.
 

18-19 år (U-19)

U-19 är vår äldsta åldersgrupp i Saviours. Här är högsta Junior nivån, där det fysiska spelet liknas vid seniornivå. Här fortsätter du specialisera dig på din position. I U-19 är även första åldern där man tävlar om Sveriges bästa lag, med andra ord SM-slutspel.
 

20 år och uppåt (Seniorer)

I Saviours fokuserar vi inte på Seniornivån i nuvarande läge. Vi har istället ett samarbete med Lugi Vikings AFC som är amerikanska fotbollslaget i lund som bedriver endast seniorverksamhet. Steget från U-19 till Senior innebär alltså ett miljöombyte som garanterat är positivt.

Läs mer på vår webbplats www.saviours.se

För kontakt : 
Christian Wremert
christian.wremert@saviours.se